Pàgines

divendres, 28 d’abril del 2017

Disseny d'una oficina

Aquesta activitat forma part del tercer trimestre on havíem de distribuir una planta per a una oficina amb uns certs requisits.
Consistia a distribuir-la amb els següents requisits:
Treballarien quatre persones en l'oficina de manera que la directora necessita un despatx per rebre als clients i fer el seu treball.
Després el dissenyador i la il•lustradora que haurien de tindre un espai ample per treballar dues persones amb ordinadors i aparells electrònics.
I finalment el secretari on ha de rebre als clients, organitzar els horaris, atendre al telèfon, obrir la porta si cal...
Tot fet a escala 1:20
Aquesta activitat no la vaig dur a terme, només el perímetre d'aquesta en la làmina, però de totes maneres tenia un croquis amb una distribució que es la següent:
On el secretari l'he situat davant de la porta amb una gran taula i una calaixera que es pugui organitzar còmodament. A la part esquerra he situat el despatx de la directora amb una tala gran i tres cadires, per rebre a la gent i enganxat a la paret un pare d'armaris per a guardar tot el que necessiti                                                                                                                      Planta d'una oficina   
                                                                                                               Làmina DIN A3
L'habitació del costat està feta per al dissenyador i la il·lustradora amb una taula en forma de L perquè puguin comunicar-se fàcilment i ajudar-se entre si, estar a prop però tindre el seu espai. Els i he afegit ters armaris perquè tinguin espai d'emmagatzematge.
Al costat just he ficat dos serveis mixtos, individuals, un públic I un altre privat que comparteixen rentamans.
I al costat dret he fet una sala amb pantalla desplegable i una gran taula perquè puguin reunir-se tots els treballadors per parlar i poder treballar conjuntament.
He fet aquesta distribució regint-me en les necessitats de cada treballador.

  
                      Distribució de planta

                                  DIN A4

                                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada