Pàgines

dimecres, 19 d’octubre del 2016

Tipografia

Iconització d'una sigla.

Aquí tenim el segon projecte on ens proposen fer una tipografia d'una empresa hidràulica amb les lletres ''IHE''
Ens donaven una sèrie de pautes on el treball havia de tindre un seguiment, començant per una pluja d'idees, on tot el que ens venia al cap o havíem de plasmar, no té perquè estar net, podia ser un garavat per fer-se a la idea. Una vegada acabada la pluja d'idees fer la maduració d'un parell d'idees, la decisió i millora de les dues millors idees a la pluja. Per últim fer la idea final, l'escollida i ideal per nosaltres. Aquesta es farà en una làmina diferent dels altres apartats. Aquí ja seria la fase on ho presentaríem a l'empresa i li hem afegit un caixetí on expliquem el perquè hem escollit aquesta idea, quins problemes hem tingut per desenvolupar-la i com ho hem resolt. També havíem d'anar amb compte que el disseny no superés els 10 cm d'alt.
Tot això en un temps màxim d'1 hora i 30 minuts.
Els materials que vaig utilitzar van ser: llapis portamines, colors, retoladors, i regle. Tant per la pluja d'idees, maduració i ja el disseny final.
Vaig tindre diverses dificultats, com per exemple la falta de temps, no se organitzar-me bé el temps a causa de manca de costum, com de pràctica. No vaig arribar a temps i la vaig millorar a casa.





                                                                                           Format: DIN A-3
                                                                                           Tècnica: Llapis de colors i rotulador
                                                                                            Edició: photo editor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada